24iulie2013
Categorie:
Webdesign
Comentarii: Comentariile sunt închise pentru 16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

Optimizare SEO | Servicii SEO | Promovare SEO | Firma SEO | SEO

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

Vrei un site web mai bun și nu știi de unde să începi? Sau, crezi că modificările site-ul dvs. sunt în afara controlului tău?

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

Multi proprietari de site-uri cred ca un site web mai bun înseamnă o revizuire completă – un nou website. În unele cazuri, care ar putea fi adevărat, dar în experiența mea un cuplu de trucuri poate face diferenta intre bland si frumos.

Exista sute de lucruri pe care le putea face. Dar, vreau să te duc dincolo de vraja-verificarea site-ul dvs. pentru erori.

Aici sunt 16 idei le poti pune in actiune chiar acum:

1. Restrangeti meniul

Ai din doisprezece produse în aceeași rubrică pe bara de navigare dumneavoastră? Dacă este așa, ați putea dori să se uite la dereticare. O navigare mai curata face lucrurile mai ușor de găsit.

Când lucrurile sunt mai ușor de găsit, acesta creează o experiență mai bună pentru vizitatorii site-ului dvs. În plus, vor fi mai puțin probabil fortati să apăse pe butonul back, deoarece acestea nu vor mai fi frustrati in încercarea să găsească ceea ce au nevoie.

2. Aveți call to action pe fiecare pagină

Fiecare pagina de pe site-ul dvs. ar trebui să il faca pe vizitator sa faca ceva / sa dea click pe ceva. Poate să dea click să cumpere cartea ta sau sa vizioneze un video demo.

3. Pune numărul dvs. de telefon pe prima pagina!

Fiecare site ar trebui să aibă numărul lor de telefon. Pare evident, nu? Dar, multi nu o fac. De multe ori este îngropat pe o pagina de contact sau nu pe toate site-urile. Mare greseala!

Multi vizitatori cauta pe site-ul dvs. doar pentru a găsi numărul dvs. de telefon, asa ca cel mai vizibil este sa il puneti pe prima pagina de pornire, colțul din dreapta sus este de obicei cel mai bun sau l-am văzut, de asemenea, în subsol. Indiferent, el trebuie pus acolo sus!

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

4. Adăugați programul de lucru

Similar cu numărul de telefon de mai sus, atunci când se deschide afacerea ta? Pot să te sun la ora 6? Ce se întâmplă dacă aduc părinții mei la restaurantul dvs, iar acesta este inchis la ora 22 – vom fi capabili să mănâncam? Aceste întrebări sunt în interiorul capul clienților dvs. mai mult decât crezi. Trecerea programului de lucru rezolvă acest lucru, asa ca pune-le pentru a nu intampina probleme.

5. Adăugați o pagină despre noi

Cine ești tu? Nu lucrați cu o echipă mare? Atunci când o persoană de afaceri – sau de consum – selectează o companie de a face afaceri de multe ori le place să cunoasca cu cine vor lucra. Adauga poze cu echipa dvs.

Sigur, experiența profesională este minunata, dar lista hobby-urile tale, viata de familie, si lucrurile care iti plac pentru a face pentru a te distra. In final: arată că ești o ființă umană adevărată.

6. Utilizați imagini mari

Acest lucru pare a fi o tendință destul de mare in web design, dar e din cauza ca imaginile vorbesc mai mult decât cuvintele. Capturați vizitatorii dvs. cu imagini frumoase. Ia poze cu echipa ta în acțiune, fotografii din zona locală, sau proiecte recente la care ați lucrat.

7. Adaugă un widget cu harta locatiei dvs.

Pentru cei au un GPS, le este de mare ajutor coordonatele sediului dvs. Google are un widget, harta o puteti adauga foarte usor pe site-ul dvs. Doar introduceti adresa dvs. și ei se pot orienta foarte usor.

8. Asigurați site-ul tău ca este mobil-friendly

Telefonul mobil este foarte des utilizat. Cu peste 90% dintre romani care detin un smartphone, clienții dvs. navigheaza pe internetul mobil. Dar, este greu pentru a naviga pe un site care nu este optimizat pentru un ecran mic. Exista o multime de instrumente ieftine pentru a crea un site web mobil de la site-ul dvs. curent. Recomandam sa aveti versiune mobile pentru a face site-ul dvs. mobil-friendly.

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

9. Potriveste brand-ul companiei

Credeți că daca actualizați doar logo-ul sau schimba culorile este gata? Asigurați-vă că contribuie la crearea notorietatii brandului , astfel încât clienții să recunoască compania dumneavoastră atunci când sunteți pe drum sau descriind-o colegilor.

10. Stergeti distragerile (paginile splash, banner etc..)

Nu joaca Frank Sinatra pe site-ul dvs. sau oamenii au nevoie sa dea click pe diferite casute sa ajunge la ceea ce au nevoie? Scoateți totul. De ce? Nu numai ca este enervant pentru mulți vizitatori, dar le distrage de la a face ceea ce vrei sa faca.

11. Socializati cu clientii dvs.

Nu ai scris pe social media încă? In aceste zile, se pare ca toata lumea e pe social media într-un fel. Suntem oameni sociali carora le place sa interactioneze cu prietenii, membrii familiei, si chiar straini. În plus, ascultam recomandarile lor. Vrei sa cladesti aceasta comunitate. Începeți cu o pagină de Facebook sau cont de Twitter si concentrativa pe unul dintre ele. Apoi treceti la următoarea rețea.

12. Adăugați resurse din industrie

Doriți să vă stabili ca societatea să meargă în industre? Adaugati unele resurse pe site-ul tau. Acest lucru ar putea fi rapoarte, studii, cărți albe, sau link-uri utile. Acest material demonstrează potențialilor clienți. Deci, scrieti despre produsele si serviciile dvs.!

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

13. Lasati clientii sa adauge recenzii – adăuga Marturii

Clienții dvs. sunt o mina de aur pentru compania ta, deoarece acestea pot oferi recenzii cu privire la modul în care compania dvs. la ajutat să economisească timp, bani, respect , promtitudine, etc. Aici un sfat: dupa ce un client lasa o recenzie ar fi mai bine sa fie postat dupa aprobarea dvs.

14. Cum isi dau seama de obiectivul principal al site-ului dvs.

De ce ai un site web? Ce vrei de la site-ul dvs. sa faca? După ce îți dai seama la aceste două întrebări, asigurați-vă că site-ul dvs. îndeplinește obiectivul: ​​adăugați sau ștergeți pagini, restructurati site-ul dvs., faceti o nouă pagină de destinație, etc obiectivul dvs. Faceți o prioritate de top.

15. Începe de la zero

În timp ce acest lucru nu este recomandat, deoarece este nevoie de o mulțime de timp, bani și resurse, ar putea fi de valoare. Dacă aveti un site vechi si doriti sa integrati o tehnologie noua, mai degrabă decât încercarea de patch-uri ceea ce aveti deja. Începeți cu o schiță de creion ceea ce doriti și cea mai buna buna echipa face acest lucru sa se intample.

16. Angajati un profesionist

Acest lucru va conduce la angajarea unui profesionist. Puteti angaja un freelancer, ar putea fi de valoare. El nu va muta numai proiectul mai departe, va aduce propria experiență și expertiză pentru a proiecta un website nou si frumos.

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

16 sfaturi utile pentru un site web mai bun

Comentariile sunt închise.