24iulie2013
Categorie:
Webdesign
Comentarii: Comentariile sunt închise pentru Notiuni de baza pentru optimizarea motorului de cautare

Notiuni de baza pentru optimizarea motorului de cautare

Notiuni de baza pentru optimizarea motorului de cautare (SEO)

Notiuni de baza pentru optimizarea motorului de cautare (SEO)

Ori de câte ori am auzit de cineva începe un nou site web sau de a completa un site web pentru un client, întrebarea, „va fi site-ul meu vizibil prin Google?” Vine întotdeauna în imagine. Search Engine Optimization este foarte important pentru orice site web și noi toți ar dori să știe cum să facă site-urile noastre de bine cunoscut de către motoarele de căutare. În acest articol, voi trece peste elementele de bază ale modul în care puteți începe cu optimizarea motorului de căutare pentru site-ul dumneavoastră.

Transmiterea website-ului in directoare web

Notiuni de baza pentru optimizarea motorului de cautare (SEO)

Notiuni de baza pentru optimizarea motorului de cautare (SEO)

Unul din multe lucruri pe care oamenii fac la începerea website-ului lor este prezenta site-ului lor in directoare web. De ce? Ei bine, directoare web sunt foarte bune pentru SEO, deoarece motoarele de căutare știu că site-ul dvs. este în cele din urmă online și îi dă undă verde pentru a începe indexarea acestuia. Daca site-ul este indexat de Google, Bing, Yahoo, etc atunci înseamnă că motoarele de căutare recunosc site-ul dvs. și pe care le-ați făcut cu succes, deci un pas corect. Știu că există mulți experți acolo care „se opun”, acestei etape și mai face cate un comentariu, dar dacă nu știu nimic despre SEO, atunci vă sugerez faceti în acest fel, deoarece vă va salva o tona de timp.

Crearea și Gestionarea cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt foarte importante atunci când vine vorba in SEO, deoarece unul dintre principalii factori de care aveți nevoie pentru motoarele de cautare sunt clasificate site-ului dumneavoastră. La crearea unui website vă asigurați că aveți cuvinte cheie legate de nișă și de ceea ce faci. Dacă am întâlnit un site care a avut ceva de-a face cu masini cuvintele mele cheie ar fi lucruri de genul, masini, masini posturi, Lamborghini și etc Amintiți-vă cuvintele cheie face ca website-ului dvs. iasă în evidență!

Backlink-uri si link-uri primite

Backlinks

Backlinks

Backlink-urile sunt foarte importante atunci cand se analizeaza SEO ca acestea dau site-ului dvs. un PageRank. Backlink-uri sunt link-uri de la alte site-uri către site-ul dumneavoastră. Link-uri Imcoming sunt link-uri care vă leagă la site-ul dvs. in alte site-uri. Link-uri primite nu au greutate multa in ele, dar sigur ne ajuta și conectarea out este întotdeauna un lucru bun ca puteți face prieteni buni în acest fel și, sperăm sa obținem un link inapoi la site-ul dumneavoastră. Backlink-uri și link-uri primite ambele sunt foarte importante pentru ca a gestiona PageRank-ul dumneavoastră.

Concluzie

Nu am intrat în detalii cu acest articole pentru că am vrut să va zgâriati fata cu task-uri tot asa ai putea obține o înțelegere cam cum funcționează totul. Nu am inclus totul, dar un lucru bun este ca avem acum o secțiune de SEO pe care o voi actualiza astfel încât să puteti învăța cum sa fi un maestru SEO.

Notiuni de baza pentru optimizarea motorului de cautare

Comentariile sunt închise.