23iulie2013
Categorie:
Webdesign
Comentarii: Comentariile sunt închise pentru SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

Sfaturi Optimizare Seo

SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

WordPress este fantastic, gratuit, și open source. Acesta poate fi instalat și să scrieti articole într-o chestiune de cateva minute.

Cu toate acestea, acesta, nu este la fel de SEO prietenos cum ai crede.
Acest ghid vă va arăta pașii necesari pentru a optimiza un site web WordPress, concentrându-se pe modificările care se aplică la SEO.

Notă: Acești pași și capturile de ecran au fost crearea de folosind WordPress versiunea 3.5

Aici sunt pasii de urmat pentru blog-ul tau sau site-ul folosind platforma wordpress:

 • Pasul 1: Setările de confidențialitate în timpul dezvoltării
 • Pasul 2: Setări – pentru motoarele de căutare URL-uri prietenoase
 • Pasul 3: Redenumirea categoria Uncategorized
 • Pasul 4: Titluri de pagină personalizate & meta tag-uri cu All in One SEO Pack plugin
 • Pasul 5: Reducerea de 404 erori Categorie paginare Fix plugin
 • Pasul 6: Eliminați link-uri inutile pentru imagini cu sterge link URL-ul plug-in
 • Pasul 7: Autogenerare HTML & XML Sitemaps
 • Pasul 8: Google Analytics pentru WordPress
 • Pasul 9: Temă sensibilă
 • Pasul 10: Revizuirea si optimizarea codului temă
 • Pasul 11: Optimizarea htaccess.
 • Pasul 12: Optimizarea fișierul robots.txt

Pasul 1: Setări de confidențialitate pe parcursul dezvoltării

Una dintre setările de configurare ( ultimele din infamul de instalare wordpres de 5 minute) este setarea de confidentialitate wordpress. Este de preferat să debifati această casetă în timpul dezvoltării. Acest lucru va bloca site-ul dvs. de a fi indexate de motoarele de căutare majore.

Ultimul lucru pe care doriți este ca Google sa va poata afișa pagina dvs. Exemplu în rezultatele de căutare. Când sunteți gata de a lansa oficial website-ul, va intoarceti și debifati această casetă.

Vizibilitate Motor de cautare WordPress

Vizibilitate Motor de cautare WordPress

Dacă ați instalat accidental WordPress cu această setare, nu vă faceți griji. Puteți ajusta această setare în orice moment din Setări >> Reading.

Pasul 2: Link-uri Permanente – Search Engine Friendly URL-uri

Puteți configura motorul de căutare URL-uri prietenoase (SEF URL-uri), prin selectarea opțiunii Structura personalizată și adăugarea următorul parametru în caseta de text.

Link-uri personalizate WordPress

Link-uri personalizate WordPress

Redenumiți categoria Uncategorized

Eu nu pot să vă spun cât de multe blog-uri am citit cu o notificare că blog-ul este neglijent, multe fiind clasificate în Uncategorized. Să reparam aceasta greseala.

Redenumire uncategorized WordPress

Redenumire uncategorized WordPress

Mergeti la pagina setari categorii din Articole. Deplasați cursorul deasupra categoriei și selectați Editare rapida. Redenumi acest lucru cu ceva care se va potrivi orice subiect blog, dacă, clienții dumneavoastră, sau bloggeri clienților uita accidental, pentru a selecta o categorie pentru postul lor. Prin redenumirea categoria Uncategorized, nu trebuie să se adapteze la categoria implicit în panoul de scriere.

Pasul 4: Titlurile paginilor personalizate și Meta Tag-uri cu All In One SEO Pack Plugin

All in One SEO Pack

All in One SEO Pack

În mod implicit, WordPress va folosi pagina sau titlul postarii ca pagina ca valoare tag al titlului și include descrierea meta tag-ul sau cuvinte cheie meta tag-ul. Există câteva alte plugin-uri care vă pot ajuta să personalizati aceste tag-uri, cum ar fi plugin-ul Yoast, cu toate acestea, îmi place simplitatea All in One SEO Pack plugin.

Dupa ce ati instalat All in One SEO Pack plugin, acesta va reaminte ca nu este configurat

All In One Seo Plugin

All In One Seo Plugin

Pagina de admin va permite să configurați setările globale pentru plugin-ul, precum și definirea titlul paginii, meta descriere și cuvinte cheie meta tag-ul setările pentru pagina dvs. de pornire specifice.

Activați plugin.

Introduceți titlul paginii specific. Creati o pagina de titlu ispititor, folosirea de cuvinte cheie direcționate in articol și păstrați-l sub 50 de caractere. Google trunchiază ceva trecut 50 de caractere.

Introduceți meta descriere. Aceasta este sansa ta de a obține clic din cautare să intre pe rezultatul din căutare fata de ceilalți din SERP. Meta descrierea optimă este peste 50 de caractere și sub 146 de caractere.

Introduceți dvs. expresii cheie. Google a declarat public că ei ignoră această etichetă, dar Yahoo încă la fel de bine ca și alte motoare de căutare utilizează.

Șterge „|%blog_title%” din următoarele domenii. Dacă lăsați setarea implicită, pagina dvs. și titluri mesaj va ajunge prea mult timp și poate cauza o eroare. Ar trebui să arate asa :

Format titlu pagina

Format titlu pagina

Aceasta este o funcție deosebită adăugata într-un update recent de plugin. Puteți introduce adresa dvs. URL de profilul Google+ și plugin-ul va adăuga rel = tag-autor pe toate paginile dvs. și posturile de autor Google. Acesta este modul în care veți obține imaginea de profil să apară în SERPs. (Notă:. Trebuie să adăugați site-ul dvs. acest factor care contribuie la secțiunea din profilul dvs. Google+, în scopul de a finaliza două-mod de autentificare)

Profil Google Plus

Profil Google Plus

Pasul 5: Reducerea 404 Erori de Category Pagination Fix Plugin

Nu este un bug cu WordPress în cazul în care va termina cu 404 eroare atunci când încearcă să acceseze orice Categorie dincolo de prima pagină. Dacă includeți Categorie Paginare Fix plugin-ul, ca parte a procesului de instalare, puteți evita Google si Bing instrumente pentru webmasteri de raportare vreodată 404 erori. Nu există nici o configurare suplimentară, activați pur și simplu și pentru a muta mai departe …

Pasul 6: Elimina link-uri inutile pentru imagini cu Remove Link URL Plugin

În mod implicit, WordPress leagă în mod automat imaginile pe care le încărcați și introduceți pentru ei înșiși. Acest lucru duce într-o fundătură, dacă un utilizator face clic pe o imagine. Se va deschide imaginea lăsând utilizatorul fără navigație și ei sunt forțați să faceți clic pe butonul browser-ului înapoi.

Pasul 7: Autogenerated HTML & XML Sitemaps

Puteți avea paginile dvs. de web și blog incluse în indexul de căutare mult mai rapid dacă vă oferi crawlers de acces boti pentru HTML și XML Sitemaps. Am recomanda Sitemap simple plugin pentru a genera Sitemap HTML și Google XML Sitemaps plugin-ul pentru a genera sitemap XML.

Doar folosi configurații de bază cu privire la aceste două plugin-uri, nimic fancy necesar decât dacă ești un avansat Sitemap XML expert. După ce aveți aceste două plugin-uri Harta site-ului instalat și ați lansat oficial site-ul dvs., veți dori să-și prezinte Sitemap-ul XML pentru Google si Bing.

Pasul 8: Google Analytics pentru WordPress

Există o grămadă de modalități de a adăuga Google Analytics codul de urmărire site-ul pentru site-ul dvs., eu personal, cum ar fi Google Analytics pentru WordPress plug-in, deoarece are opțiunea ignora administratori.
Configurarea această opțiune permite administratorilor să lucreze pe site-ul fără denaturează rapoarte. (Notă: Dacă sunt în curs de dezvoltare site-ul dvs. pe un server de testare, veți dori să așteptați până când lansa site-ul înainte de a activa acest plugin.)
Fie utilizați butonul sau introduceți manual codul UA pentru autentificarea cu Google.

Pasul 9: Tema Responsive

O temă receptiv va ajusta în mod automat aspectul, elementele de meniu, și imagini pentru a le fac bine pe desktop-uri, laptop-uri, tablete, și dispozitive mobile.

Google sugerează un design receptiv pentru a încuraja o experiență online mai bună (și vor da un impuls în SERPs dacă faceți acest lucru). Google a fost, de asemenea, testarea un plus pentru SERPs. Atunci când utilizatorii sunt în căutare de pe dispozitive mobile, Google va afișa o pictogramă mobile, indicând acest căutarea că aceste site-uri sunt ușor de mobile. Asigurați-vă că site-ul dvs. este la fel de accesibil ca posibil.

SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

Comentariile sunt închise.