Adwords | Pomovare Adwords | Google AdWords | Campanii AdWords

Incepeti de acum!

AdWords Servicii profesionale de la WebTeamC. Noi gestionam profesional conturile clienților din medii diferite de afaceri, iar fiecare cont ofera rezultate reale pentru ei.

AdWords Pay Per Click (PPC) promite Rentabilitatea investitiei (ROI) care au fost remarcabile și ar putea fi folosite pentru a atrage vizitatori direcționati către site-ul dvs..

In acest mod publicitatea vă permite de a vinde produse și servicii într-un moment când oamenii sunt gata să cumpere.

Beneficiile de publicitate prin intermediul AdWords este că puteți vedea și măsura performanța anunțurilor dvs. pentru anumite criterii, dacă rezultatele sunt bune și a lovit ținta.

Nu se încheie aici. Veți primi, de asemenea, un raport de la noi în mod regulat despre progresul anunțurile dvs. care sunt difuzate.

Tu stai relaxat pentru că vom monitoriza contul dvs. Personalul nostru expert in PPC va munci din greu pentru a maximiza profitul pentru fiecare clic pe anunțul dvs.(ROI)

Prin folosirea serviciilor noastre PPC, puteți utiliza expertiza noastră, la un cost accesibil.

CE ESTE PPC?

Pentru cei dintre voi care nu sunt familiarizati, publicitate online, PPC (Pay-Per-Click) este un termen folosit pentru a descrie zona de publicitate pe motoarele de căutare.

Adwords | Pomovare Adwords | Google AdWords | Campanii AdWords
Adwords | Pomovare Adwords | Google AdWords | Campanii AdWords

PPC vă permite să faceți publicitate produselor sau serviciilor dvs. pe motoarele de căutare, licitand pe un anumit cuvânt cheie sau o expresie (în legătură cu produsul / serviciul dumneavoastra).
Pe scurt, PPC este ca o licitație în cazul în care licitați prețuri pentru cuvintele cheie, cum ar fi „asigurare de acasă„, în cazul în care sunteți un agent de asigurări.

Anunțul dvs. va apărea in motorul de cautare paginii Google in zonă de publicitate, în funcție de prețul de ofertă și nivelul de relevanță al site-ul dvs.

Reclama cu sistem PPC poate fi utilizat de către proprietarii de afaceri cu obiective diferite. Ceea ce este clar, PPC cu o configurație bună poate fi utilizat pentru a obține vânzăre / vanzari si ca raspuns direct la construirea brandului.

Folosirea Google PPC și de ce?

PPC este cea mai rapidă cale de a aparea in partea de sus a motoarelor de căutare și una dintre cele mai eficiente metode de marketing online.

Noi folosim PPC pentru clientii nostri cu o varietate de scopuri, inclusiv:

 • Construirea unui brand
 • Vânzărea / Vanzari, Directe si Indirecte
 • Campanii tactice de publicitate, de obicei, strategii pentru oferte / evenimente într-o perioadă scurtă de timp
 • Primul pas în Internet Marketing
 • Completează SEO, mass-media si social media marketing

 

Reclama cu sistem PPC poate fi folosita in diferite motoare de cautare, precum Google, Yahoo! si Bing. Dar de ce vă sfătuim să faceți publicitate cu Google?

 • De fapt, in mare parte 15 milioane in Romania, 96% folosesc Google ca motor de cautare. În lume Google este cel mai uzitat motor de căutare.
 • Google are cea mai mare rețea de site-uri pe internet, astfel încât produsele și serviciile pe care le doriti pot fi expușe la scară mai largă. Nu numai în motorul de căutare Google, dar acum produsele și serviciile pe care le poti avea, de asemenea, la site-uri încorporate în rețeaua Google, pe plan local și internațional.
 • Ai nevoie de un sistem de lucru cu un anunț bun. Google are un sistem PPC mai bun decât alte motoare de căutare. Google este în mod constant actualizat pentru a face sistemul lor mai bun.

Metode Noi

Vom începe prin studierea afacerii dvs, variind de la produse și servicii, pentru publicul tinta. După aceea, vom lua în considerare, dacă publicitatea cu PPC este o strategie adecvată pentru a viza publicul.

Adwords | Pomovare Adwords | Google AdWords | Campanii AdWords
Adwords | Pomovare Adwords | Google AdWords | Campanii AdWords

Dorim să cooperam cu tine pentru o lungă perioadă de timp. Deci, nu vrem să lucram la un proiect în cazul în care acesta nu este profitabil pentru tine.

Scopul nostru este de a construi un marketing eficient online, în termeni de cost acceptabili pentru tine.

Noi vă ajuta să înțelegeți mai multe despre PPC, colaboram pentru a dezvolta o strategie de marketing digital cu tehnicile potrivite și să oferim transparenta performanțelor și a progresului anunțurilor dvs.

Cum lucram

Ne ocupam de fiecare cont PPC pentru a avea rezultate detaliate și clare.

Vom afla mai multe despre afacerea dvs, care sunt ambitiile tale, care este publicul dvs. țintă, metodele de marketing pe care le facem și ce mesaj folosim in anunțurile dvs.

Aici sunt unele dintre etapele muncii noastre:

PPC Trafic

Ne asigurăm ca produsele și serviciile pe care le are audienta in lumea online si ce motoarele de cautare sunt folosite.

Provocarea noastra este de a estima volumul de vizitatori on-line si care este estimarea ale anunțurilor dvs. PPC. Pentru că, vom folosi sistemul pentru a furniza date de la motoarele de căutare în fiecare lună.

Odată ce suntem convinși că este o piață uriașă pentru produse și servicii, atunci vom vedea cât de competitivă este piața PPC.

Studiu PPC cuvinte cheie

În cazul în care potențialul de publicitate PPC pentru afacerea ta este mare, vom continua să cercetăm care sunt cuvintele cheie care aduc vizitatorii potențiali site-ului dvs. Vom face împreună o listă de cuvinte cheie pe care doriți să le vizați.

Costurile PPC

Studiem, de asemenea, o stabilire a prețurilor și a concurenței pe piață.

Stiind aceste două lucruri, vom oferi un calcul al bugetului efectiv ce ar trebui să fie investit.

Fiecare piață are un cost de asemenea și caracteristicile diferitelor strategii de succes.

Propunere de PPC

După ce am făcut o propunere care conține cotații de preț pentru configurare (configurarea) publicitara, împreună cu costul lunar de administrare și optimizarea.

Vom descrie, de asemenea, ținta cu anunțurile dvs., prin intermediul KPI și rapoarte de progres care conțin anunțurile.

PPC si site-ul dvs.

În publicitatea PPC cu Google, studiem, de asemenea, site-ul dvs.. Și, dacă este necesar, vom lua în considerare pentru a face unele modificări care ar putea imbunatati potential dvs. PPC in conversii ale publicului dvs.

Construirea campaniei

Când configurați anunțurile dvs., există câteva lucruri pe care le-am observat:

Sumele licitate

Principiul de bază al sistemului este astfel de licitații PPC, anunțul dvs. vor fi „clasificate” si sunt eligibile să apară în poziția de sus. Pentru aceasta, am studiat piata pentru a maximiza bugetul dumneavoastră în timp ce direcționeaza clienti la poziția și prețul corect.

Anunțurile

Ne ajuta la dezvoltarea de publicitate cât mai atractiv, pentru a atrage publicul dvs. țintă. Vom studia mentalitatea lor, în timp ce introducem brand-ul dvs.

Review-uri, rapoarte și întâlniri

Aceasta este o parte din ceea ce ne face diferiți. Dam întotdeauna un raport privind progresele înregistrate de anunțurile dvs. PPC, aici sunt pașii pe care i-am făcut. Va putem oferi un raport săptămânal sau lunar, la cerere, împreună cu o întâlnire pentru a discuta despre progresul anunțurilor.

Servicii Google AdWords PPC cu WebTeamC

 • Noi ascultăm – Noi ascultăm ceea ce este necesar din afacerea ta.
 • Pierderi minime – campania noastră de publicitate se bazează pe o pierdere minimă și profit (revenire), cât mai strâns posibil pentru tine.
 • Simplu – Oferim servicii de PPC cu optimizarea costurilor simplu și accesibil
 • Transparent – Noi iti oferim rapoarte detaliate despre progresul anunțurile dvs. PPC în curs de desfășurare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la +40 767/ 626.162 sau prin formularul de contact

Adwords | Pomovare Adwords | Google AdWords | Campanii AdWords