23iulie2013
Categorie:
Webdesign
Comentarii: Comentariile sunt închise pentru SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

Sfaturi Optimizare Seo

SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

WordPress este fantastic, gratuit, și open source. Acesta poate fi instalat și să scrieti articole într-o chestiune de cateva minute.

Cu toate acestea, acesta, nu este la fel de SEO prietenos cum ai crede.
Acest ghid vă va arăta pașii necesari pentru a optimiza un site web WordPress, concentrându-se pe modificările care se aplică la SEO.

Notă: Acești pași și capturile de ecran au fost crearea de folosind WordPress versiunea 3.5

Aici sunt pasii de urmat pentru blog-ul tau sau site-ul folosind platforma wordpress:

 • Pasul 1: Setările de confidențialitate în timpul dezvoltării
 • Pasul 2: Setări – pentru motoarele de căutare URL-uri prietenoase
 • Pasul 3: Redenumirea categoria Uncategorized
 • Pasul 4: Titluri de pagină personalizate & meta tag-uri cu All in One SEO Pack plugin
 • Pasul 5: Reducerea de 404 erori Categorie paginare Fix plugin
 • Pasul 6: Eliminați link-uri inutile pentru imagini cu sterge link URL-ul plug-in
 • Pasul 7: Autogenerare HTML & XML Sitemaps
 • Pasul 8: Google Analytics pentru WordPress
 • Pasul 9: Temă sensibilă
 • Pasul 10: Revizuirea si optimizarea codului temă
 • Pasul 11: Optimizarea htaccess.
 • Pasul 12: Optimizarea fișierul robots.txt

Pasul 1: Setări de confidențialitate pe parcursul dezvoltării

Una dintre setările de configurare ( ultimele din infamul de instalare wordpres de 5 minute) este setarea de confidentialitate wordpress. Este de preferat să debifati această casetă în timpul dezvoltării. Acest lucru va bloca site-ul dvs. de a fi indexate de motoarele de căutare majore.

Ultimul lucru pe care doriți este ca Google sa va poata afișa pagina dvs. Exemplu în rezultatele de căutare. Când sunteți gata de a lansa oficial website-ul, va intoarceti și debifati această casetă.

Vizibilitate Motor de cautare WordPress

Vizibilitate Motor de cautare WordPress

Dacă ați instalat accidental WordPress cu această setare, nu vă faceți griji. Puteți ajusta această setare în orice moment din Setări >> Reading.

Pasul 2: Link-uri Permanente – Search Engine Friendly URL-uri

Puteți configura motorul de căutare URL-uri prietenoase (SEF URL-uri), prin selectarea opțiunii Structura personalizată și adăugarea următorul parametru în caseta de text.

Link-uri personalizate WordPress

Link-uri personalizate WordPress

Redenumiți categoria Uncategorized

Eu nu pot să vă spun cât de multe blog-uri am citit cu o notificare că blog-ul este neglijent, multe fiind clasificate în Uncategorized. Să reparam aceasta greseala.

Redenumire uncategorized WordPress

Redenumire uncategorized WordPress

Mergeti la pagina setari categorii din Articole. Deplasați cursorul deasupra categoriei și selectați Editare rapida. Redenumi acest lucru cu ceva care se va potrivi orice subiect blog, dacă, clienții dumneavoastră, sau bloggeri clienților uita accidental, pentru a selecta o categorie pentru postul lor. Prin redenumirea categoria Uncategorized, nu trebuie să se adapteze la categoria implicit în panoul de scriere.

Pasul 4: Titlurile paginilor personalizate și Meta Tag-uri cu All In One SEO Pack Plugin

All in One SEO Pack

All in One SEO Pack

În mod implicit, WordPress va folosi pagina sau titlul postarii ca pagina ca valoare tag al titlului și include descrierea meta tag-ul sau cuvinte cheie meta tag-ul. Există câteva alte plugin-uri care vă pot ajuta să personalizati aceste tag-uri, cum ar fi plugin-ul Yoast, cu toate acestea, îmi place simplitatea All in One SEO Pack plugin.

Dupa ce ati instalat All in One SEO Pack plugin, acesta va reaminte ca nu este configurat

All In One Seo Plugin

All In One Seo Plugin

Pagina de admin va permite să configurați setările globale pentru plugin-ul, precum și definirea titlul paginii, meta descriere și cuvinte cheie meta tag-ul setările pentru pagina dvs. de pornire specifice.

Activați plugin.

Introduceți titlul paginii specific. Creati o pagina de titlu ispititor, folosirea de cuvinte cheie direcționate in articol și păstrați-l sub 50 de caractere. Google trunchiază ceva trecut 50 de caractere.

Introduceți meta descriere. Aceasta este sansa ta de a obține clic din cautare să intre pe rezultatul din căutare fata de ceilalți din SERP. Meta descrierea optimă este peste 50 de caractere și sub 146 de caractere.

Introduceți dvs. expresii cheie. Google a declarat public că ei ignoră această etichetă, dar Yahoo încă la fel de bine ca și alte motoare de căutare utilizează.

Șterge „|%blog_title%” din următoarele domenii. Dacă lăsați setarea implicită, pagina dvs. și titluri mesaj va ajunge prea mult timp și poate cauza o eroare. Ar trebui să arate asa :

Format titlu pagina

Format titlu pagina

Aceasta este o funcție deosebită adăugata într-un update recent de plugin. Puteți introduce adresa dvs. URL de profilul Google+ și plugin-ul va adăuga rel = tag-autor pe toate paginile dvs. și posturile de autor Google. Acesta este modul în care veți obține imaginea de profil să apară în SERPs. (Notă:. Trebuie să adăugați site-ul dvs. acest factor care contribuie la secțiunea din profilul dvs. Google+, în scopul de a finaliza două-mod de autentificare)

Profil Google Plus

Profil Google Plus

Pasul 5: Reducerea 404 Erori de Category Pagination Fix Plugin

Nu este un bug cu WordPress în cazul în care va termina cu 404 eroare atunci când încearcă să acceseze orice Categorie dincolo de prima pagină. Dacă includeți Categorie Paginare Fix plugin-ul, ca parte a procesului de instalare, puteți evita Google si Bing instrumente pentru webmasteri de raportare vreodată 404 erori. Nu există nici o configurare suplimentară, activați pur și simplu și pentru a muta mai departe …

Pasul 6: Elimina link-uri inutile pentru imagini cu Remove Link URL Plugin

În mod implicit, WordPress leagă în mod automat imaginile pe care le încărcați și introduceți pentru ei înșiși. Acest lucru duce într-o fundătură, dacă un utilizator face clic pe o imagine. Se va deschide imaginea lăsând utilizatorul fără navigație și ei sunt forțați să faceți clic pe butonul browser-ului înapoi.

Pasul 7: Autogenerated HTML & XML Sitemaps

Puteți avea paginile dvs. de web și blog incluse în indexul de căutare mult mai rapid dacă vă oferi crawlers de acces boti pentru HTML și XML Sitemaps. Am recomanda Sitemap simple plugin pentru a genera Sitemap HTML și Google XML Sitemaps plugin-ul pentru a genera sitemap XML.

Doar folosi configurații de bază cu privire la aceste două plugin-uri, nimic fancy necesar decât dacă ești un avansat Sitemap XML expert. După ce aveți aceste două plugin-uri Harta site-ului instalat și ați lansat oficial site-ul dvs., veți dori să-și prezinte Sitemap-ul XML pentru Google si Bing.

Pasul 8: Google Analytics pentru WordPress

Există o grămadă de modalități de a adăuga Google Analytics codul de urmărire site-ul pentru site-ul dvs., eu personal, cum ar fi Google Analytics pentru WordPress plug-in, deoarece are opțiunea ignora administratori.
Configurarea această opțiune permite administratorilor să lucreze pe site-ul fără denaturează rapoarte. (Notă: Dacă sunt în curs de dezvoltare site-ul dvs. pe un server de testare, veți dori să așteptați până când lansa site-ul înainte de a activa acest plugin.)
Fie utilizați butonul sau introduceți manual codul UA pentru autentificarea cu Google.

Pasul 9: Tema Responsive

O temă receptiv va ajusta în mod automat aspectul, elementele de meniu, și imagini pentru a le fac bine pe desktop-uri, laptop-uri, tablete, și dispozitive mobile.

Google sugerează un design receptiv pentru a încuraja o experiență online mai bună (și vor da un impuls în SERPs dacă faceți acest lucru). Google a fost, de asemenea, testarea un plus pentru SERPs. Atunci când utilizatorii sunt în căutare de pe dispozitive mobile, Google va afișa o pictogramă mobile, indicând acest căutarea că aceste site-uri sunt ușor de mobile. Asigurați-vă că site-ul dvs. este la fel de accesibil ca posibil.

SEO Friendly WordPress in 12 Pasi

Comentariile sunt închise.

ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucurestiballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucurestiballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucurestiballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucurestitransport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germaniatransport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germaniatransport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germaniatransport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germaniatransport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germaniaforaje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, forajeforaje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, forajeforaje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, forajeturbane pentru femei, turbane fete, turbane de iarna, turbane dama ieftine, turbane dama, turbane botez, turbane bebelusi, turbane, peruci sintetice, peruci second hand, peruci par scurt, peruci par natural, peruci olx, peruci ieftine, peruci colorate, peruci barbati, peruci, extensii par sintetic, extensii par natural pret, extensii par natural olx, extensii par natural, extensii par ieftine, extensii parhan, hanul hangitei, restaurant bucuresti, restaurante bucuresti, mancare restaurant bucuresti, hanuri bucuresti, han bucurestiaquafilling, aquafilling romania, aquafilling sani, aquafilling pareri, aquafilling bodyline, aquafilling acid hialuronic, marire sani aquafilling, aquafilling feseballroom nunta buzau, saloane buzau, restaurante buzau, restaurant nunta buzau, salon nunta buzau, restaurante buzau, meniu nunta, meniu botez, salon nunti buzau, restaurant botez, restaurant botez buzau, locatii botez buzau, locatii nunta buzau, restaurant nunti buzau, cort nunta buzau, meniu nunta all inclusive buzau, meniu botez buzau, botez cort buzau, cort buzauStomatologie bucuresti, cabinet stomatologic, Cabinet stomatologic bucuresti, Cabinet stomatologic bucuresti, Dentist bucuresti, Fatete dentare, Aparat dentar, Marire buze, Coroana dentara, Coroană dentară ceramică, Tratamente dentare cu laser, Endodontie la Microscop, Tratament dentar la microscop, Stomatologie non-stop, Medic dentist bucuresti, Chirurgie orală bucuresti, Extracție molar de minte bucuresti, Clinica stomatologica bucurestiBOCANCI MILITARI, GHETE MILITARE, PANTOFI MILITARI, BOCANCI MUNTE, bocanci vanatoare, incaltaminte firma paza, bocanci Goretex, bocanci kombat, bocanci vibramhusa telefon, Huse telefon, folii sticla telefon, incarcatoare telefon, accesorii telefon, baterie telefon, suport auto telefon, cablu incarcare telefonpret motorina, pret benzina, vanzare en-gros motorina, vanzare en-gros benzina, Motorina Euro 5, carburant de calitate en-gros, top premier, top premier bucuresti, Benzina 95 – benzina fara plumb, en-gros motorina, en-gros benzina, transport carburanti, transport rutier carburanti, containere de incinta carburanti,benzina, motorinadiva institut beauty, Curs automachiaj sprancene, Curs extensii gene, Curs microblading, Curs phishading, Curs stilizare sprancene, Cursuri unghii false, Blefaroplastie plasmapen, Extensii de gene, Mezoterapie vergeturi, Consiliere in frumusete, Cours de automachiaj sourcils, Cours de microblading, Cours de microblading, Cours de phishading, Cours de faux onglesbuchet de flori, aranjamente florale, aranjamente florale botez, aranjamente florale nunta, candy bar evenimente, aranjamente florale evenimente, cadouri aranjamente florale, miryam flowerdezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectiedezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectiedezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectiedezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectiedezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectieFormatie Muzica Populara, Solisti Coveruri, formatie Muzica Usoara, Taraf, formatie evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, formatie botez, formatie botez bucurestiFormatie Muzica Populara, Solisti Coveruri, formatie Muzica Usoara, Taraf, formatie evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, formatie botez, formatie botez bucurestihaine militare, haine militare dama, haine militare barbati, uniforme militare romanesti, tinuta militara forte speciale, tinuta militara mapn, bocanci militari, echipamente militare, BOCANCI MILITARI, GHETE MILITARE, PANTOFI MILITARI, BOCANCI MUNTE, bocanci vanatoare, incaltaminte firma paza, bocanci Goretex, bocanci kombat, bocanci vibram, echipament militar, uniforme militareweb hosting, inchiriere servere, hosting, cloud file share, solutii web, realizare website, shop e-commerce, creare website, realizare magazin online, mentenanta website, webdesign, aplicatii b2b, serverecapcane sobolani, capcane soareci, capcane gandaci, dezinfectant suprafete, dezinfectant biocid, Dezinfectanti, Echipamente DDD, Insecticide, Insecticide Fungicide, insecticide larve, Larvicide, Raticide / Rodenticide, Repelenti, Repelent pisici, Repelent tantari, Statii intoxicare, statii intoxicare rozatoare, statii intoxicare soarecicapcane sobolani, capcane soareci, capcane gandaci, dezinfectant suprafete, dezinfectant biocid, Dezinfectanti, Echipamente DDD, Insecticide, Insecticide Fungicide, insecticide larve, Larvicide, Raticide / Rodenticide, Repelenti, Repelent pisici, Repelent tantari, Statii intoxicare, statii intoxicare rozatoare, statii intoxicare soareciochelari, ochelari soare, ochelari vedere, lentile de contact, ochelari de vedere, rame ochelari, ochelari de soare, rame de ochelari, solutii lentile de contact, reparatii rame de ochelari, ochelari de dama, ochelari de vedere barbati, ochelari de vedere femei, ochelari de soare femei, ochelari de soare barbatiochelari, ochelari soare, ochelari vedere, lentile de contact, ochelari de vedere, rame ochelari, ochelari de soare, rame de ochelari, solutii lentile de contact, reparatii rame de ochelari, ochelari de dama, ochelari de vedere barbati, ochelari de vedere femei, ochelari de soare femei, ochelari de soare barbatiinstalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, instalatii de ventilatii, instalatii, proiectare instalatii si service instalatii pentru climatizare, service instalatii de climatizare si ventilatie, sisteme de climatizare si ventilatie, sisteme de aer conditionat web hosting, inchiriere servere, hosting, cloud file share, solutii web, realizare website, shop e-commerce, creare website, realizare magazin online, mentenanta website, webdesign, aplicatii b2b, servereKituri supraveghere video, Camere supraveghere analog, Camere supraveghere IP, Inregistratoare video – DVR, NVR Network Video Recorder, Camere supraveghere, Supraveghere video, Kituri sisteme de alarma, Centrale efractie, Detectie efractie, Centrale control acces, Yale si bolturi electrice, Kituri interfoane, Automatizare porti BATANTE, Automatizare porti CULISANTE, Automatizari usi de garajmagazin haine online, haine dama, imbracaminte pentru femei, haine de damă, colectii haine femei, atelier de haine, atelier creatie haine dama, luxury clothing, camasi dama, fuste din piele, pantaloni scurti dama, rochii dama, bluze dama, pantaloni dama, top-uri dama magazin online de bijuterii, bijuterii din aur cu diamante, verighete aur 14k, inele aur 14k, cercei aur 14k, bijuterii pentru copii, coliere aur 14k. pandative aur 14k, lant aur 14k, bratari aur 14k, cercei aur 14k transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania fosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septica fosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septicafosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septica fosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septica